Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.ticcopi.si so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04). Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev.

CENE

Vse cene so izražene v EUR.
Akcijske ponudbe veljajo do razprodaje zalog.
Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

CENIK DOSTAVA

Cena za neomejeno število artiklov po vsej Sloveniji znaša 3,00€ + ddv. Brezplačna dostava je pri nakupu nad 100 evrov. 
Pri prevzemu odkupne pošiljke pošta GLS zaračuna provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

TRAJANJA DOSTAVE - 1-2 DELOVNA DNEVA

Trajanje dostave je odvisno od načina plačila.

  • če je plačilo po povzetju: Se naročeno blago odpremi še isti dan, ali najkasneje v dveh delovnih dneh.
  • če je plačilo oz. nakazilo na tekoči račun podjetja: Se naročeno blago odpremi po prejemu plačila oz. nakazila na tekoči račun podjetja. Razen če nam pošljete potrdilo o plačilu na TICCOPI@SIOL.NET  se naročeno blago odpremi še isti dan ob prejemu potrdila.

MOŽNOSTI PLAČILA

  • po povzetju
  • nakazilo preko spletne banke
  • preko plačilnega obrazca UPN (na banki ali pošti)

Opozorilo: Pomembno je da pri nakazilu pripišete še vaše ime in priimek, ki ste ga registrirali na naši spletni strani, da bomo lahko hitreje odpremili blago.

 

NAŠI PODATKI ZA NAKAZILO

Poslovni račun: 02022-0013321746
BANKA: NLB d.d.
Naziv : TICCOPI d.o.o., Ane Galetove 8, 1290 Grosuplje
Namen plačila: navedite svoje ime in priimek

 

VRAČILO BLAGA

Kupec lahko v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) v roku desetih (10) dni od prejema blaga v pisni obliki na ticcopi@siol.net  najprej najavi vrnitev kupljenega blaga, nato pa po dogovoru s prodajalcem, vrne blago najkasneje v roku desetih (10) dni od prejema blaga. Vrniti je možno blago, če izpolnjujete naslednje pogoje:

  • priložite račun
  • nepoškodovano blago z etiketo


Izdelek zamenjamo za drug izdelek ali povrnemo kupnino v primeru, da izpolnjuje vse zgoraj naštete pogoje. Vrnjeno blago pošljete na naš naslov:

TICCOPI d.o.o., Ane Galetove 8, 1290 Grosuplje

Poštne stroške vračila krije kupec. Prodajalec ne sprejema pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.
Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec nakaže na njegov transakcijski račun najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema zahtevka. 

REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira v osmih (8) dneh od nakupa, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini oziroma barvi, ali če izdelki kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
Kupec lahko v tem primeru zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

NAROČILO

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dosegljivo na sedežu podjetja. Kupec ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.ticcopi.si in da se z njimi strinja. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah ter napisanem besedilu. Za morebitne napake se vam vnaprej opravičujemo. Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. V kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno sodišče v Ljubljani